Fogyókúra bármi áron?

Érdekes kísérletet tettünk: a Google keresőben érdemes rákeresni a „fogyás” szóra. Csupa „jobbnál jobb” ajánlat, csupa érdekes módszer, csupa tuti megoldás. De nézzük komolyan! Ismer Ön olyan embert a környezetében, aki tényleg attól fogyott le, hogy mindenféle étvágycsökkentőt beszedett, vagy egy gyorsított diétát végig csinált?

korteMa már szinte mindent lehet, szolgáltatások teljes tárháza tárul elénk, csak győzzünk választani. Aztán győzzünk fizetni. A legvégén pedig próbáljunk ne elégedetlenkedni. Mert sajnos az a tapasztalat, hogy a magyarok nagy része nem azért elhízott, mert nem próbált még lefogyni, hanem azért, mert nem életmódváltás mellett döntenek, hanem az egyszerűnek tűnő megoldásokat preferálják. De felmerül a kérdés: biztos, hogy megéri?

Most legyinthetne, hogy a gyomorballon terápia is csak egy módszer a sok közül… de nem! Miért? Mert itt nem az a cél, hogy Ön 3-4 hét alatt döbbenetes fogyást produkáljon, hanem, hogy a súlycsökkenés tartós legyen. Ennek érdekében teljes életmódváltást jelent a ballon behelyezése. Megtanítjuk egészségesen étkezni, valamint elmondjuk mik azok a sportok amelyek segítik a fogyást, de közben nem megterhelőek. Észrevétlenül megmutatjuk Önnek, hogy megváltozhat az élete. Így elkerülheti az egészségügyi kockázatokat, amelyek a túlsúllyal járnak.

Ajánljuk, hogy keressen rá Ön is a fogyókúra lehetőségekre. Meg fog döbbenni, hogy mennyi megalapozatlan, pénzkidobást jelentő elmélettel találkozik. Aztán számoljon utána, hogy mennyit költ ilyen „csoda diétákra”, alapanyagokra vagy éppen kondi bérletre egy évben. Ugye, hogy érdemesebb a valóban megbízható és tartós megoldást választani?

Lépjen kapcsolatba velünk, és segítünk helyretenni a bizonytalan részeket!