Gyomorballon terápia – kiknek? mikor? mennyiért?

A gyomorballon egészségre gyakorolt jótékony hatásáról már többször esett szó, azonban vegyük most sorra, hogy kiknek ajánlott, milyen esetekben hatékony, illetve az egyik legtöbbször felmerülő tényező: mennyibe kerül? Na de haladjunk sorban.

Milyen eredményeket lehet elérni a gyomorballon terápia segítségével?

Az első és legtermészetesebb cél a súlycsökkenés. A fogyás különböző nagyságú lehet, a nagyobb mértékben elhízott páciensek esetében ez a szám 25-35 kg körül van.

A nagymértékű fogyás mellett fontos azonban megemlíteni az egyéb fizikai és pszichikai eredményeket is. A ballon terápia segítségével ugyanis megszűnhet a magas vérnyomás, valamint a cukorbetegség is.

ferfiakA hosszú távú életmódváltás pedig a lelki egyensúlyára is hatással van, másképp néz a tükörbe, másként áll hozzá önmagához, megnő az önbizalma, átalakul az énképe. Ezek olyan változások, amelyek segítségével a mindennapi élet is átalakul. Ön könnyebben mozog családjával, kevésbé fárad ki egy lépcsőzéstől, egészségesebben és tovább körükben lehet.

A gyomorballon terápia nagy előnye, hogy az alatt a 6 hónap alatt, amíg a ballon a gyomrában található, addig a szervezete átáll egy egészségesebb, élettelibb életmódra, ezáltal is növelve a hatékonyságot.

Összességében elmondható, hogy a gyomorballon terápia segítségével életévei meghosszabodhatnak, és elkerülheti az idő előtti elhalálozást.

Az egészség ára

az_egeszseg_araGondoljon bele, mennyi mindent költ Ön egészsége megőrzéséért, vagy épp a súlycsökkenés okán. Vitaminok, fogyasztószerek, különleges étrendkiegészítők, sport tagságik, kozmetikumok stb. Van olyan páciensünk, aki bevalottan legalább 3 millió forintot költött már arra, hogy lefogyjon, de az eredmény a gyomorballon terápiáig váratott magára.

Őszinték leszünk, a gyomorballon nem a legolcsóbb módszer. Ugyanakkor Önnek kell mérlegelnie, hogy az egészsége, az életminőségének változása, a hosszabb és teljesebb élet megér-e Önnek többszázezer forintot. Itt és most az életéről van szó.

Számoljon utána, hogy mennyit eszik meg hat hónap alatt, milyen gyakran kell ruhatárat cserélni a folyamatos súlygyarapodás miatt, és milyen sokat költ fogyókúrás próbálkozásokra.

Mi utána számoltunk, hogy milyen költséges a fogyás ha csak a próbálkozásig jut valaki. Érdekli? Akkor kattintson ide!

Elege van a folyamatos próbálkozásból és pénzkidobásból? Válassza a hatékony megoldást! Lépjen kapcsolatba velünk, és szívesen tájékoztatjuk a gyomorballon terápia lehetőségeiről személyre szabottan is!

JELENTKEZNE KONZULTÁCIÓS IDŐPONTRA? ELSŐ LÉPÉS A KONZULTÁCIÓ, HISZEN EZT KÖVETŐEN DŐL EL, HOGY ÖN ALKALMAS-E A TERÁPIÁRA!