Hogyan dolgozzuk le a karácsonykor felszedett kilókat?

Épp, hogy kipihentük az ünnepeket, szusszantunk a nagy családi étkezések után, és visszatértünk a munkába. Azonban egy dolog itt maradt a kikapcsolódásból. Ez pedig legtöbbünknél sajnos a karácsonykor felszedett kilók. Emberek milliói küzdenek azzal, hogy a nagy családi vacsorák „nyomait” ledolgozzák. Rohanunk a kondi terembe, próbálunk odafigyelni az étkezésekre, azonban van egy pont, amikor már ez sem segít.

karacsonyi_etelSok olyan páciensünk van, akik bevallották, hogy a hízási folyamat egy-egy ártalmatlannak tűnő karácsonyi túlsúllyal kezdődött. Sokan nyugtatjuk magunkat évről évre, hogy nincs gond, nyárra leadom. Azonban ez az elhatározás nem minden esetben elég a változtatáshoz.

De mit tegyen az, aki nem szeretne műtétet, nem akar fogyasztó tabletták bűvöletében élni, és hektikus életmódja miatt rendszertelenül táplálkozik?

A gyomorballon terápia a tökéletes megoldás, hiszen egy határozott döntéssel óriási eredmények érhetőek el! Nem műtéti eljárás, így nincsenek hegek, nem okoz fájdalmat, vagy egyéb kellemetlenséget. Segítségével nagyobb túlsúlytól is megszabadulhatunk, valamint segítséget jelent az életmód megváltoztatásában is, hiszen diétás és sportolási tanácsokat is jelent.

Miért választana olyan módszert, amely ennek csak részleteit biztosítja? Mi odafigyelünk pácienseinkre, hiszen tudjuk, hogy mennyire megváltoztathatja egy ember életét a fogyás! Merjen Ön is lépni, megéri!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és részletesen tájékoztatjuk a személyre szabott lehetőségekről!